GİRESUN / BULANCAK - Gazi Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okulumuzda bir kutlama töreni yapıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılında, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği çocuk bayramında öğrencilerimiz bayramı coşkuyla kutladılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programımız okul bahçemizde tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda bir tören düzenlendi. Yapılan törende yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul idarecilerimiz, okulumuzdan bir grup öğretmen ve öğrenci Giresun Huzurevini ziyaret ettiler. Yaşlılarımızla sohbet ederek ikramlarda bulundular. Bu güzel etkinlik için katılan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Obezite, boy ve kiloya dayalı vücut yağı ölçüsünün(vücut kitle indeksi) 30 veya daha yüksek değere sahip olduğu sağlık açısından da risk oluşturan vücutta yoğun yağ birikimidir. Kalp hastalığı, diyabet, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol, karaciğer hastalığı, uyku apnesi gibi hastalıklara da etki eden obezite, iyileştirilebilir bir hastalıktır. Fiziksel aktivite, sağlıklı beslenme ve davranış değişiklikleri kilo vermeye yardımcı olarak obezite tedavisinde kullanılır. Bazı durumlarda ise ilaç tedavisinden ya da obeziteye karşı geliştirilen cerrahi yöntemlerden yararlanılabilir.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulumuzda bir kutlama yapıldı. Okul Müdürümüz Ali Kemal AKTAŞ tüm kadın öğretmenlerimizin günlerini kutlayarak ikramlarda bulundu. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Şbt

Bugün okulumuzda tüm ögrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla Sivil Savunma Tatbikatı gerçekleştirildi. Siren sesiyle başlayan tatbikatta çök kapan tutun ve okul tahliye uygulamaları yapıldı. Tatbikatın sonunda Okul Müdürümüz Ali Kemal AKTAŞ öğrencilerimize tatbikat ile ilgili bilgiler vererek tatbikatı sonlandırdı.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının 1. dönemi yapılan karne töreni ile son buldu. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzun tüm sınıflarında bir çok etkinlik yapılıyor. Bilgi yarışmaları, kelime oyunları, görsel sanatlar etkinlikleri, spor ve müzik etkinlikleri, bilgisayar oyunları gibi etkinlikler ile öğrencilerimiz okulun son haftasını daha eğlenceli ve bilgilendirici şekilde geçiriyorlar.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsmında düzenlenen “Sözlük Tasarım Yarışması” Ödül Töreni Giresun Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Giresun İl Birincisi olan öğrencimiz Zeynep Ecrin ASLAN ve danışman öğretmenimiz  Sayın Nuray YILDIZ ödüllerini Giresun Valimiz Sayın Mehmet Fatih SERDENGEÇTİ’nin elinden aldılar.

Dereceye giren öğrencimizi tebrik eder, öğrencimizin yarışmaya hazırlanmasında, başta Sayın Nuray YILDIZ ve Sayın Zerrin UÇAN olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Ali Kemal AKTAŞ, Müdür Yardımcımız Taha İNAN, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Giresun Kitap Fuarını ziyaret ettiler. Gezide emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, Okul Aile Birliği üyelerimizinde katılımıyla okulumuzda kutlandı. Okul Müdürümüz Ali Kemal AKTAŞ öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti ve öğretmenler gününü kutladı. Gün boyu öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla yapılan etkinliklerde emeği geçen ve çiçek gönderen herkese teşekkür ederiz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Okulumuzda hafta boyunca yapılan etkinlikler bugünkü anma töreni ile devam etti. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında okulumuzdaki anasınıflarımız ortak bir gösteri düzenlediler. Anasınıfı velilerimizin katılımıyla gerçekleşen gösteri büyük beğeni topladı. Emekleri için Anasınıfı öğretmenlerimiz Fatma Gül UZUNBEYCAN ve İlknur KARAASLAN'a teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun!