T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / BULANCAK - Gazi Ortaokulu

Gazi Ortaokulu

Telefon
04543182050
Belgegeçer
WEB
https://bulancakgazi.meb.k12.tr
Adres
İHSANİYE MAH. İBRAHİM ERENER SK. NO: 20 BULANCAK / GİRESUN
Vizyon
Biz Gazi Ortaokulu olarak bütün öğrencilerimizin akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, öğrenmeyi davranış haline getirebilen, ahlaki değerlerin bilincine ulaşmış, özgür düşünceye sahip, sorgulayıcı, araştırmacı, risk alabilen, üretken, duygusal olarak dengeli, sanata ve insanlığa sahip çıkan, Atatürkçülüğü benimseyen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek için varız. İstiyoruz ki... Okulumuzun Milli Eğitim camiası içerisinde ülkenin geleceğine yönelik kalkınmasında belirleyici rol oynayan kaliteli elemanların yetiştirilmesinde dinamik potansiyel niteliklere sahip bir kurum olsun.
Başarılar
Öğretmen :19
Öğrenci :201
Derslik :12
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler
DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ: 15:20
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Sahil otoyolunun kenarında olması ulaşım açısından önemli bir rahatlık sağlamaktadır. Giresun İl merkezinden ve Ordu İl merkezinden rahatlıkla gidiş geliş yapılabilmektedir. Ordu-Giresun Havalimanına 15 km mesafededir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Bulancak Merkez / GİRESUN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Giresun il merkezine uzaklığı 15 km.dir. Ordu İl merkezine 29 km dir. Okulumuz Bulancak merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır